Domtex килими push-to-call

Категории

Размер на килима

Акрилни килими

Акрилни килими

Акрилни килими – те притежават изключителна мекота и плътност едновремено.

Акрилни килими

Те са изработени от материал, който е най-близко по свойства до тези на вълната.

Предлагаме ги в топли, пастелни цветове и разнообразието им е голямо. Тези килими могат да бъдат постлани като акцент в помещението или пък да се впишат съвсем естествено и ненатрапчиво в интериора на стаята. Могат да са и чудесен фон за избраните от Вас мебели.

Дизайнът им ще внесе в дома Ви усещане за спокойствие и хармония.

Често задавани въпроси

Доставката до офис или адрес се извършва по-бързо?

Отговор: Доставката до адрес отнема повече време единствено в случаите когато Еконт не доставя всеки ден до определеното населено място – тогава трябва да се съобразите с графиците на куриера.

Как се изчислява доставката?

Отговор: Цената на доставката автоматично ще бъде изчислена въз основа на подадената от вас информация по време на оформянето на поръчката. Ако поръчката ви е над 130лв – доставката ви ще бъде безплатна. Ако не сте преминали границата от 130лв, но все пак сте над 70лв – може да изберете измежду 5лв до офис или 7лв до адрес, а за всички по-малки поръчки – 6лв до офис или 10лв до адрес.

С какво акрилните килими са по-различни от всички останали?

Отговор: Акрилът е изключително фин и приятен на допир и има изключителното свойство да става все по-нежен след всяко пране. А килимите Вега са световен бестселър.

Какво е предимството на акрила пред вълната?

Отговор: Килимите от акрил са често в много по-актуални багри и дизайни, а също така и се почистват много по-лесно (идеално даже), най-вече в случаите когато са необходими по-силни препарати – при вълната, третирането с такива може да доведе до избелване на килима, докато при акрила този риск не съществува.

Бих искал(а) да върна килима, който закупих – възможно ли е?

Отговор: Да, стига килимът да е в перфектно състояние (такова в каквото сте го получили) и бил преди не повече от 14 дни. Всички детайли може да намерите в общите условия на сайта.

акрилни килими

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече

Споделете