push-to-call

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Модерни пътеки

Модерни пътеки от Домтекс

Мечтаете да освежите вашия коридор с актуална, различна и приятна пътека?

В kilimi.com, вие не само ще се вдъхновите от красивите ни дизайни, но и ще можете да си поръчате точния (до сантиметър) за вас размер. И без значение колко пътечки желаете, веднага щом потвърдим поръчката, ние ще ги завършим професионално с оверлог, а вие ще си ги получите още на следващия работен ден.

Освен, ако не сте ни помолили да забавим доставката, или Еконт доставя по-рядко и по график до вашето населено място, вие ще имате възможността да постелите вашите пътеки у дома още на следващия работен ден.

Така, мечтата ви изключително бързо ще се превърне в реалност, а вие ще сте щастливи и усмихнати.

А задоволството със сигурност ще нарастне когато сами се убедите, че всички модерни пътеки в магазини Домтекс са:

  • антистатични – не е необходимо да събирате всички боклучета с ръка, вашата прахосмукачка или робот ще свършат своята работа по перфектен начин
  • здрави и плътни – веднъж стъпили на своята пътечка, вие напълно ще се оцените уюта и топлина на новата си придобивка
  • с уникални дизайни – не просто пленяващи мотиви, но и перфектно съчетани цветове, специално разработени за магазини Домтекс.

модерни пътеки домтекс

Съвети и полезна информация от магазини за килими и пътеки Домтекс:

  • за да използвате вашите модерни пътеки дълги години, моля перете ги с препарат за килими и поне веднъж годишно
  • ако искате да сте сигурни, че вашата пътека няма да е подвижна на пода, добавете и противоплъзгаща постелка към вашата поръчка. Ще ви свърши чудесна работа!
  • когато си поръчвате пътеки за спалня, вие може да заложите както на комплект от три пътеки (две отстрани и една отпред), така и на само една отпред или две отстрани. Ако изберете варианта с три пътеки, преценете дали искате да ги затворите под формата на буквата „П“ или да им оставите мъничко свободно пространство, за да „диша“‘
  • ако (и когато) тупате вашите пътеки на ръка, сгънете ги на две и тогава извършете камшичното движение; в противен случай, цялата тежест пада върху оверлога и е вероятно да го увредите

Знаете ли, че…

  • почти всички модерни пътеки са налични в няколко различни ширини позволяващи ви да постелите точно толкова пространство колкото си представяте
  • всички наши модерни пътеки на метраж може да се превърнат в едни прекрасни пътеки за спалня с размери по ваше желание
  • при необходимост, ние можем да стесним стандартната ширина и постигнем необходимия за вас размер

Най-важното за Модерни Пътеки Домтекс

Основни предимства Впечатляващи и практични дизайни (ексклузивни за магазини Домтекс), топ качество, огромен избор на цветове, антистатични и антиалергични, опция за комбинация от размери или с килим.
Начин на почистване на модерните пътеки Изключително лесно с прахосмукачка или робот. Прането с умерена струя хладка хода и препарат за килими.
Дизайни на пътеките Абстрактни, едноцветни, геометрични, флорални, арт.
Подходящи за: Коридор, антре, тераса, кухня, спалня. Може да ги ползвате и за стълби, но са необходими пръчки.
Модерните пътеки се предлагат в следните ширини: 60см | 67см | 80см | 100см | 120см. Дължината е по ваш избор.
Цена на доставката В случай, че вашата поръчка е на стойност над 200лв. – доставяме за наша сметка, както до офис, така и до адрес. Ако крайната стойност е по-малка, стойността на доставката ви може да бъде 6, 9, 10 или 16 лв., а вие ще видите това още в процеса на приключване на поръчката.
Време за изпълнение на поръчката Тъй като всички пътеки са налични, разполагаме с оверлог и екипът е от професионалисти, поръчките ви се изпълняват още на същия или следващия работен ден.
Градове, в които да се видят на живо нашите модерни пътеки София и Сливен, в магазини Домтекс, или на видео разговор по Viber.
Начин на поръчване Онлайн на kilimi.com, на телефон 0888 641 500 или 0889 627 401, или чрез Фейсбук страницата ни.

Често задавани въпроси

Цената на доставката зависи ли от това дали поръчката ще бъде доставена до офис или адрес?

Отговор: Ако поръчката ви е на стойност над 200лв – доставката ще е безплатна, както до офис, така и до адрес. В противен случай, цената на доставката до адрес е една идея по-скъпа, а именно: 10лв (при поръчка под 90лв – тук до офис е 6лв) или 16лв (при поръчка над 90лв, но под 200лв – тук до офис би ви струвало 9лв).

Пътеките ще бъдат ли завършени и готови за ползване?

Отговор: Да, всички пътеки могат да бъдат обточени (срещу допълнителни 2лв на пътека) и съответно напълно готови за ползване.

Модерните пътеки, които предлагате, как се поддържат?

Отговор: В магазин Домтекс се предлагат само висококачествени пътеки – антистатични и антиалергични. Почистват се перфектно с всяка прахосмукачка (също така и робот).

Възможно ли е пътеката ми да се пързаля на пода?

Отговор: Да, но това не би трябва да е повод за притеснение, защото при нас може да закупите и стоп подложка, с която без лепене, позицията на пътеката може да се фиксира.

Поръчах пътека, но у дома не получи одобрение, мога ли да я заменя или върна?

Отговор: Продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, на основание чл.57, т.3 от ЗЗП, не се заменят/връщат.