push-to-call
0888 641 500
0889 627 401

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Цвят

Промоция

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Промоция

Търсите евтини килими, но не сте склонни на компромис с качеството? Не е и необходимо! Представяме ви промо килими на супер цени!

В магазини Домтекс, и тук онлайн на kilimi.com, всички тъкани килими сa с безупречно качество, почистват се изключително лесно, а цените са достъпни за всеки.

И за да не се чудите, защо цените тук са допълнително намалени, споделяме ви истинските причини:

  • очакваме нова колекция, а за периода на предварителна продажба, килимите са на специални цени
  • някои от размерите ни в серията са се изчерпали, комбинациите са по-трудни, съответно предлагаме възможността на клиентите търсещи единични бройки да се сдобият с още по-евтини килими
  • колекцията е изкарана от производство, актуалните цветове и дизайни са различни, а ние държим да предлагаме най-новото и иновативно на пазара
Специална оферта на килими

Съвети и полезна информация от магазини Домтекс

  • не се подвеждайте по внушителните проценти, които се използват в други онлайн и физически магазини, ние бихме ви посъветвали да се замислите дали цените преди намаление са реалистични, или не
  • когато сравнявате два (или повече) килима, обърнете внимание на детайлите и описанието на продуктите, не само на цените – килимите не са картинки, а се ползват, и точно поради тази причина трябва почистването и прането им да е безпроблемно

Знаете ли, че …

  • килимите и пътеки в промоция не могат да бъдат намерени във всички наши физически магазини – ако желаете да видите някои конкретен продукт на живо, свържете се с нас, за да обсъдим възможностите
  • ако сте в наш магазин, а цената там не отговаря на тази тук, вие може да споделите, а колегите ще направят необходимото, за да си вземете килимчето на най-добрата за вас цена

Най-важното за Промо Килими и Пътеки Домтекс

Изберете от килимите и пътеките в намаление на Домтекс и ще получитеПремиум качество, реална отстъпка и първокласно обслужване. 
Дизайни на килими и пътекиГеометрични, едноцветни, абстрактни, класически, флорални, арт, модерна класика, детски.
Цена на доставкатаБезплатна за поръчки над 200лв. 6, 9, 10 или 16 лв. за килими и пътеки на обща стойност под 200лв. Цената с точност ще видите след като попълните данните си за доставка.
Време за изпълнение на поръчкатаЕдин работен ден. Или два, ако получим поръчката ви в по-късните часове на работния ден. Ако Еконт не извършва ежедневен разнос до вашето населено място – поръчката ви ще бъде доставена на следващия пореден по график ден (след потвърждаване на поръчката).
Градове, в които да се видят на живоСофия и Сливен, само в магазини Домтекс. Понякога обаче количествата са ограничени и може да не се намират в магазина, който искате да посетите. За да не пътувате излишно, свържете се с нас за информация (на 0888 641 500 или 0889 627 401) или поръчайте онлайн (на kilimi.com) – доставяме до всяка точка на страната.

Често задавани въпроси

Безплатната доставка важи ли и за килимите и пътеките на промоция?

Отговор: Разбира се – стига поръчката ви да е над 200лв, доставката е за наша сметка. Когато поръчката не е над 200лв, но е над 90лв – доставката до офис е 9лв а до адрес 16лв. За всички по-малки поръчки под 90лв – фиксираните цени за доставка са: 6лв до офис и 10лв до адрес.

Килимите и пътеките на промоция налични ли са?

Отговор: Да, и поръчките се изпълняват ескпресно.

Килимите и пътеките на промоция имат ли някакви забележки?

Отговор: Не, всички килими и пътеки предлагани в магазини Домтекс са първо качество. В случай, че има някакъв проблем, ние ще вземем необходимите мерки, за да го разрешим.

Каква е причината тези килими и пътеки да са на промоция?

Отговор: Най-често причините са: ексклузивна промоция за определен период от време, последни бройки, в очакване на нова колекция.

Бих искал(а) да върна/заменя килима и пътеката, която закупих от вас?

Отговор: Всички килими могат да се върнат/заменят в рамките на 14 дни и при условие, че са в перфектно състояние. Пътеки изработени по размери на клиента обаче, на основание чл.57, т.3 от ЗЗП, не подлежат на замяна/връщане.