Domtex килими push-to-call

Категории

Ширина на пътеката

Модерни пътеки

Често задавани въпроси

Цената на доставката зависи ли от това дали поръчката ще бъде доставена до офис или адрес?

Отговор: Ако поръчката ви е на стойност над 130лв – доставката ще е безплатна, както до офис, така и до адрес. В противен случай, цената на доставката до адрес е една идея по-скъпа, а именно: 10лв (при поръчка под 70лв – тук до офис е 6лв) или 7лв (при поръчка над 70лв, но под 130лв – тук до офис би ви струвало 5лв).

Пътеките ще бъдат ли завършени и готови за ползване?

Отговор: Да, всички пътеки могат да бъдат обточени (срещу допълнителни 2лв на пътека) и съответно напълно готови за ползване.

Модерните пътеки, които предлагате, как се поддържат?

Отговор: В магазин Домтекс се предлагат само висококачествени пътеки – антистатични и антиалергични. Почистват се перфектно с всяка прахосмукачка (също така и робот).

Възможно ли е пътеката ми да се пързаля на пода?

Отговор: Да, но това не би трябва да е повод за притеснение, защото при нас може да закупите и стоп подложка, с която без лепене, позицията на пътеката може да се фиксира.

Поръчах пътека, но у дома не получи одобрение, мога ли да я заменя или върна?

Отговор: Продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, на основание чл.57, т.3 от ЗЗП, не се заменят/връщат.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече

Споделете