push-to-call

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Рошави пътеки

Понастоящем рошавите пътеки шаги са изключително актуални. А ние от магазини Домтекс предлагаме наистина най-доброто. А именно: прекрасни цветове, съвършена мекота и необичайно лесно почистване.  Това съчетано с разнообразието ни от ширини – 60см, 80см и 100см, и възможността за комбинация с килим(и), ще Ви позволи да постигнете истински мечтания интериор у дома.

Рошави пътеки от Домтекс

Специално разработени и налични само в магазини Домтекс са колекциите Опал Шаги – едноцветни, дискретни и елегантни. И 3D Софт Шаги – релефни, свежи и екстравагантни.

Създадени са от 100% полиестър, с 4см височина на косъма. Тези пътеки са наслада за босите крачета, а същевременно с това:

  • са антистатични и всички боклучета остават по повърността на пътеката. Минавате с прахосмукачката и всичко изчезва мигновено
  • не се скубят. Могат да се перат, защото са тъкани (а не лепени)

рошави пътеки домтекс

Съвети и полезна информация за рошавите пътеки от магазини Домтекс

  • рошавите пътеките шаги са обемни, но леки, а това ги прави лесно подвижни по пода. За да ги фиксирате на желаното от Вас място, а и да избегнете евентуална контузия, закупете си и стоп подложка
  • ако си правите комплект за спалня, не затваряйте пътеки под формата на буквата П. Тези пътеки са именно най-красиви когато има разстояние между тях (освен, ако не целите да скриете някой дефект по пода)
  • в случай, че интериорът е вече добре изграден, заложете на семплите едноцветни рошави пътеки за уют. В противен случай е възможно да се получи пренасищане на цветове и мотиви в помещението
  • избягвайте пътеките шаги, които са лепени (ние не предлагаме такива, а Вие лесно ще ги разпознаете по подплатата на гърба им). Още след първото пране лепилото отпуска, а това позволява на власинките лесно да се извадят

Знаете ли, че …

  • рошавите пътеки от естествени материали не се произвеждат – тези, които имат „по-естествено“ излъчване, често са доста по-трудни за почистване, защото нишките им не са обработени за антистатичност
  • оригиналните шаги пътеки са едноцветни
  • дори и трудните за отстраняване замърсявания (например: разлят сок или вино) се почиства лесно с обикновена влажна кърпичка и/или препарат за пране на килими

рошави пътеки

Най-важното за Рошави Пътеки Домтекс

Основни предимства Съвършено фини и меки, не се скубят, антистатични, антиалергични, стилни дизайни (налични единствено в магазини Домтекс), могат да се комбинират и с килим.
Начин на почистване на рошавите пътеки С прахосмукачка. Перат се с препарат за килими.
Дизайни на пътеките 3Д, геометрични, абстрактни и едноцветни.
Подходящи за: Перфектни пътеки за спалня. Може да ги ползвате също така в детската стая, хола и кухнята.
Рошавите пътеки се предлагат в следните ширини: 60см | 80см | 100см. Дължината е според вашите нужди.
Цена на доставката Ако направите поръчка на стойност над 200лв., ние ще платим доставката. В противен случай, тя ще ви струва 6, 9, 10 или 16лв., а вие ще знаете с точност още преди да приключите вашата поръчка.
Време за изпълнение на поръчката Освен, ако клиентът не пожелае изпълнението на поръчката да бъде забавено, доставката най-често се случва на следващия работен ден.
Градове, в които да се видят на живо нашите рошави пътеки Сливен и София. Ако не живеете в тези градове, може да направим и видео разговор по Viber.
Начин на поръчване Онлайн на kilimi.com, на телефон 0888 641 500 или 0889 627 401, или чрез Фейсбук страницата ни.

Често задавани въпроси

Доставката безплатна ли ще бъде?

Отговор: Да, ако поръчката ви е над 200лв. Под тази стойност цените са фиксирани: 6лв до офис и 10лв до адрес (при поръчка под 90лв), и 9лв до офис и 16лв до адрес (при поръчка над 90лв, но под 200лв).

Колко бързо ще изработите и изпратите пътеките, които си поръчах?

Отговор: Ще се опитаме да потвърдим поръчката още на същия ден, а след това веднага ще се заемем с обработката на поръчката ви. Едва ли ще отнеме повече от два (до три) работни дни да си получите пътечките.

Бих искал пътеките ми да бъдат обточени (минати на оверлог), възможно ли е?

Отговор: Разбира се – разполагаме с професионални оверлог машини. Преди да добавите пътеката в количката задайте, че искате тази услуга или споделете с нас когато ви се обадим да потвърдим поръчката.

Лесно ли се почистват рошавите пътеки?

Отговор: Всички рошави пътеки в магазин Домтекс са антистатични и почистването е изключително лесно – всяка прахосмукачка се справя с тях.

Рошавите пътеки с гумирана основа ли са?

Отговор: Нашите рошави пътеки са тъкани и съответно нямат гумирана основа. В случай, че се притеснявате, че ще се пързалят – предлагаме стоп подложка, с която може лесно и бързо (без лепене) да направим, така че пътечките да не могат да мръднат.

Не харесвам пътеката, която си поръчах, мога ли да я заменя или върна?

Отговор: За продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, на основание чл.57, т.3 от ЗЗП, замяна/връщане не е възможно.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече

Споделете