push-to-call
0888 641 500
0889 627 401

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Цвят

Рошави пътеки

 • Рошава пътека - Опал Шаги Бежов

  Рошава пътека – Опал Шаги Бежов

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека - 3Д Софт Шаги 481 Визон/Бежов

  Рошава пътека – 3Д Софт Шаги 481 Визон/Бежов

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека - 3Д Софт Шаги 325 Визон/Кафяв

  Рошава пътека – 3Д Софт Шаги 325 Визон/Кафяв

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека - 3Д Софт Шаги 325 Сив

  Рошава пътека – 3Д Софт Шаги 325 Сив

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека - 3Д Софт Шаги 481 Сив

  Рошава пътека – 3Д Софт Шаги 481 Сив

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека – Опал Шаги Антрацит

  Рошава пътека – Опал Шаги Антрацит

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека – Опал Шаги Бял

  Рошава пътека – Опал Шаги Бял

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека - Опал Шаги 001 Визон

  Рошава пътека – Опал Шаги Визон

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека – Опал Шаги Кафяв

  Рошава пътека – Опал Шаги Кафяв

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека – Опал Шаги Розов

  Рошава пътека – Опал Шаги Розов

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека - Опал Шаги Сив

  Рошава пътека – Опал Шаги Сив

  От: 40,00лв. /метър
 • Рошава пътека - Опал Шаги Син

  Рошава пътека – Опал Шаги Син

  От: 40,00лв. /метър

Рошави пътеки от Домтекс

Понастоящем рошавите пътеки шаги са изключително актуални. А ние от магазини Домтекс предлагаме наистина най-доброто. А именно: прекрасни цветове, съвършена мекота и необичайно лесно почистване.  Това съчетано с разнообразието ни от ширини – 60см, 80см и 100см, и възможността за комбинация с килим(и), ще Ви позволи да постигнете истински мечтания интериор у дома.

Специално разработени и налични само в магазини Домтекс са колекциите Опал Шаги – едноцветни, дискретни и елегантни. И 3D Софт Шаги – релефни, свежи и екстравагантни.

Създадени са от 100% полиестър, с 4см височина на косъма. Тези пътеки са наслада за босите крачета, а същевременно с това:

 • са антистатични и всички боклучета остават по повърността на пътеката. Минавате с прахосмукачката и всичко изчезва мигновено
 • не се скубят. Могат да се перат, защото са тъкани (а не лепени)

рошави пътеки домтекс

Съвети и полезна информация от магазини за килими и пътеки Домтекс:

 • рошавите пътеките шаги са обемни, но леки, а това ги прави лесно подвижни по пода. За да ги фиксирате на желаното от Вас място, а и да избегнете евентуална контузия, закупете си и стоп подложка
 • ако си правите комплект за спалня, не затваряйте пътеки под формата на буквата П. Тези пътеки са именно най-красиви когато има разстояние между тях (освен, ако не целите да скриете някой дефект по пода)
 • в случай, че интериорът е вече добре изграден, заложете на семплите едноцветни рошави пътеки за уют. В противен случай е възможно да се получи пренасищане на цветове и мотиви в помещението
 • избягвайте пътеките шаги, които са лепени (ние не предлагаме такива, а Вие лесно ще ги разпознаете по подплатата на гърба им). Още след първото пране лепилото отпуска, а това позволява на власинките лесно да се извадят

Знаете ли, че…

 • рошавите пътеки от естествени материали не се произвеждат – тези, които имат „по-естествено“ излъчване, често са доста по-трудни за почистване, защото нишките им не са обработени за антистатичност
 • оригиналните шаги пътеки са едноцветни
 • дори и трудните за отстраняване замърсявания (например: разлят сок или вино) се почиства лесно с обикновена влажна кърпичка и/или препарат за пране на килими


рошави пътеки

Най-важното за Рошави Пътеки Домтекс

Основни предимства Съвършено фини и меки, не се скубят, антистатични, антиалергични, стилни дизайни (налични единствено в магазини Домтекс), могат да се комбинират и с килим.
Начин на почистване на рошавите пътеки С прахосмукачка. Перат се с препарат за килими.
Дизайни на пътеките 3Д, геометрични, абстрактни и едноцветни.
Подходящи за: Перфектни пътеки за спалня. Може да ги ползвате също така в детската стая, хола и кухнята.
Рошавите пътеки се предлагат в следните ширини: 60см | 80см | 100см. Дължината е според вашите нужди.
Цена на доставката Ако направите поръчка на стойност над 200лв., ние ще платим доставката. В противен случай, тя ще ви струва 6, 9, 10 или 16лв., а вие ще знаете с точност още преди да приключите вашата поръчка.
Време за изпълнение на поръчката Освен, ако клиентът не пожелае изпълнението на поръчката да бъде забавено, доставката най-често се случва на следващия работен ден.
Градове, в които да се видят на живо нашите рошави пътеки Сливен и София. Ако не живеете в тези градове, може да направим и видео разговор по Viber.
Начин на поръчване Онлайн на kilimi.com, на телефон 0888 641 500 или 0889 627 401, или чрез Фейсбук страницата ни.

Често задавани въпроси

Доставката безплатна ли ще бъде?

Отговор: Да, ако поръчката ви е над 200лв. Под тази стойност цените са фиксирани: 6лв до офис и 10лв до адрес (при поръчка под 90лв), и 9лв до офис и 16лв до адрес (при поръчка над 90лв, но под 200лв).

Колко бързо ще изработите и изпратите пътеките, които си поръчах?

Отговор: Ще се опитаме да потвърдим поръчката още на същия ден, а след това веднага ще се заемем с обработката на поръчката ви. Едва ли ще отнеме повече от два (до три) работни дни да си получите пътечките.

Бих искал пътеките ми да бъдат обточени (минати на оверлог), възможно ли е?

Отговор: Разбира се – разполагаме с професионални оверлог машини. Преди да добавите пътеката в количката задайте, че искате тази услуга или споделете с нас когато ви се обадим да потвърдим поръчката.

Лесно ли се почистват рошавите пътеки?

Отговор: Всички рошави пътеки в магазин Домтекс са антистатични и почистването е изключително лесно – всяка прахосмукачка се справя с тях.

Рошавите пътеки с гумирана основа ли са?

Отговор: Нашите рошави пътеки са тъкани и съответно нямат гумирана основа. В случай, че се притеснявате, че ще се пързалят – предлагаме стоп подложка, с която може лесно и бързо (без лепене) да направим, така че пътечките да не могат да мръднат.

Не харесвам пътеката, която си поръчах, мога ли да я заменя или върна?

Отговор: За продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, на основание чл.57, т.3 от ЗЗП, замяна/връщане не е възможно.