push-to-call
0888 641 500
0889 627 401

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Пътеки

Пътеки от Домтекс

Търсите си пътеки за коридор, стълбище, кухня, тераса, спалня?

Искате пътеките ви да са с различни ширини, а дължините да са точно толкова, колкото си ги представяте?

Очаквате професионална и бърза оверлог услуга, за да може вашите мокетени и/или персийски пътеки да са готови за ползване още на същия или следващия ден?

Държите на качеството и пленяващата визия?

Не, това със сигурност не е неосъществима мечта, а напротив – реалистично очакване, на което ние в kilimi.com и магазини Домтекс може да отговорим и то по начин, по който ще останете приятно изненадани.

На ваше място ние вече щяхме да сме се втурнали да разглеждаме.

И не забравяйте, всички въпроси имат отговор на телефон 📞 0888 641 500.

Без значение дали сте си харесали мокетена или тъкана пътека, вие получавате пътека, която е:

 • Антистатична.  Не е необходимо да се притеснявате, че ще ви се наложи да пълзите по пътеката и да я почиствате. Вашата прахосмукачка ще се справи с лекота
 • Антиалергична. Синтетичния състав на пътеките гарантира сигурността на вас и вашето семейство
 • Може да се пере. Както на място с мокра бебешка кърпичка (или Vanish за килими), за да отстраните последствията от разлятата чаша сок. Така и на двора, в банята или при фирма за пране на килими, за да удължите живота на пътеката.

В kilimi.com, а също така и на място в шоурума ни в София, както и в останалите магазини в страната, може да се насладите на следните колекции пътеки:

 • Класически пътеки Корона – доказалите се персийски пътеки, които са вечно на мода
 • Модерни пътеки Арте – едно наистина чудесно съчетание на ефирност, стил и хармония
 • Модерни пътеки Дари – леки и универсални
 • Модерни пътеки Ирис – очарователно свежи и вдъхващи нов живот на вече познатия интериор
 • Модерни пътеки Лора – перфектна визия и пленяваща мекота
 • Мокетени пътеки Олимп – евтини пътеки за всеки и навсякъде, а освен това са и с гумирана основа
 • Рошави пътеки 3Д Софт Шаги – съвършената комбинация от визия, уют и практичност (напр. за вашата спалня)
 • Рошави пътеки Опал Шаги – семпли, но за сметка на това пленяващи с мекотата си.

пътеки Домтекс

Съвети и полезна информация от магазини за килими и пътеки Домтекс:

 • в случай, че си търсите пътеки за спалня и разполагате с финансовата възможност, силно ви препоръчваме рошави пътеки шаги – чувството, което ще изпитате с първите си стъпки рано сутрин със сигурност ще ви накара да се усмихнете. А това няма как да не даде прекрасен старт на вашия ден!
 • за да запазите визията на вашите пътеки дълги години, перете ги поне веднъж годишно, а с мокетените (гумирани) пътеки бъдете една идея по-внимателни – перете с хладка вода и сушете с велура към слънцето (не основата). В противен случай животът на гумата ще намалее драстично
 • при класическите пътеки с централна фигура, тя може да бъде прерязана и целостта и да бъде нарушена. Моля преценете дали това е важно за вас и уточнете в поръчката, и по време на телефонния разговор за потвърждение. Екипът на магазини Домтекс е изключително опитен, за да обясни и изпълни всичко така, както вие си го представяте.

Знаете ли, че…

 • професионалното завършване на вашите пътеки с оверлог се извършва в деня на потвърждение на поръчката, по този начин вие имате изцяло готови за ползване пътеки още на следващия работен ден (освен в случаите, в които Еконт доставя по-рядко до вашето населено място)
 • с пътеките, които поддържаме в наличност, може да постелим разстоянието от входа на София до Президентството – вярваме, че „някъде по този път“ или тук, в com 😊, ще намерите и вашата мечтана пътечка
 • когато търсите евтини пътеки не е нужно да ограничавате търсенето си само до мокетени пътеки – разгледайте нашата колекция тъкани пътеки Атлас и не забравяйте да проверите и промоционалните ни пътеки – може би ще се изненадате приятно
 • разполагаме с огромно разнообразие от стандартни ширини, цели осем, при пътеките и, ако случайно те не са подходящи за вас, ние може да стесним всяка пътека, така че да постигнем необходимия за вас размер
 • в България се предлагат евтини пътеки с интересни дизайни – проблемът им обаче е, че не се чистят, защото не са антистатични. Ако мечтаете за красива и практична пътека за коридора или спалнята, а не безкрайно чистене, поръчайте в kilimi.com или на 📞 0888 641 500

пътеки

Най-важното за Пътеки Домтекс

Основни предимства  Най-доброто качество в България, безброй красиви дизайни, достъпни цени, коректно обслужване, експресна доставка, възможност за неограничени комбинации.
Начин на почистване на пътеките Всички налични пътеки в магазини Домтекс са изключително лесни за поддръжка с прахосмукачка (също така и робот, но те понякога срещат затруднения с рошавите пътеки шаги), а освен това могат и да се перат.
Дизайни на пътеките Абстрактни, едноцветни, 3Д, геометрични, флорални, класически, арт.
Подходящи за: Коридор, спалня, кухня, балкон и къде ли още не. За да ги ползвате за стълбище са ви необходими пръчки (изключение правят мокетените пътеки, но и там биха били полезни).
Пътеки се предлагат в следните ширини: 60см | 67см | 80см | 90см | 100см | 110см | 120см | 140см. Дължината я режем по ваш размер.
Цена на доставката Поръчайте на стойност над 200лв. и доставката ви ще бъде безплатна. По-малките поръчки се доставят за 6, 9, 10 и 16лв. в зависимост от стойността и дестинация (до офис или адрес).
Време за изпълнение на поръчката Всички поръчки се изпълняват експресно, а Еконт ги доставя още на следващия работен ден (след потвърждаване на поръчката).
Градове, в които да се видят на живо нашите пътеки Заповядайте в нашите магазини в Сливен и София. При желание от ваша страна, може да направим и видео разговор по Viber.
Начин на поръчване Онлайн на kilimi.com, на телефон 0888 641 500 или 0889 627 401, или чрез Фейсбук страницата ни.

Често задавани въпроси

Каква е цената на доставката?

Отговор: Ако поръчката ви е на стойност над 200лв – безплатна. Под 90лв – 6лв до офис и 10лв до адрес; а над 90лв, но под 200лв – 9лв до офис и 16лв до адрес.

Минавате ли пътеките на оверлог?

Отговор: Да, а цената е 2лв на пътека.

Кога ще са готови пътеките ми?

Отговор: Ако поръчате днес, ще се свържем с вас днес, най-късно утре. Ще потвърдим поръчката и уточним детайли. Доставката стандартно се извършва на следващия работен ден. В случай, че Еконт, с които работим, доставя до вашето населено място по-рядко, то доставката зависи от техните графици.

Мога ли да си намеря и килим със същия дизайн като този на пътеката?

Отговор: В повечето случаи, да. За да намерите кореспондиращия килим/пътека, може да ползвате търсачката в сайта, или да ни се обадите и ние с удоволствие ще помогнем.

Мога ли да заменя или върна пътеките, които си поръчах?

Отговор: На основание чл.57, т.3 от ЗЗП за продукти, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, замяна/връщане не е възможно.