push-to-call

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Килими Шаги

килими Шаги

Най-важното за Килими Шаги Домтекс

Килими Шаги с размери От 120/180 до 240/350, а много от моделите са налични и като пътеки.
Килими Шаги с дизайни Едноцветни и с 3Д ефекти.
Видове килими Шаги Тъкани и не се скубят.
Начин на почистване Няма прахосмукачка, която да не ги почиства с лекота.
Цена на доставката Шаги килимите на стойност над 200лв се доставят безплатно, а за по-малките поръчки доставката е 9лв до офис и 16лв до адрес.
Време за изпълнение на поръчката Килимите са налични и вероятно още на следващия работен ден куриерът ще достави пратката ви или вие ще можете да си я вземете от офиса.
Градове, в които да се видят на живо В Домтекс Сливен и Домтекс София със сигурност ще може да видите и пипнете килимите.
Начин на поръчване Поръчките в сайта са лесни и бързи, но на 0888 641 500 сме също готови да свършим необходимото.

Често задавани въпроси

Роботът ми ще се справи ли с почистването?

Отговор: Най-вероятно – да. Стига роботът да успее да се качи на килима, няма как да не се справи. Ако не сте сигурни – поръчайте една пътечка, тествайте и сами ще се убедите.

Килимите Шаги пързалят ли се?

Отговор: Зависи от размера, тоест тежестта на килима. Малките килимчета са подвижни, но решение има – поръчвате и поставяте една противохлъзгаща постела и проблем не съществува.

Тъкани или лепени са килимите Шаги?

Отговор: Всички килими Шаги в магазини за килими Домтекс са тъкани. Ние държим на качеството и не предлагаме лепени килими, защото само след няколко изпирания лепилото отпуска и килимите започват да се скубят.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече