push-to-call

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Килим за детска стая

Търсите килим за детска стая за пръв, пореден или последен път?

Предстои ви раждане и искате вашето бебе да си има най-красивото детско кътче? Вашата малка принцеса иска розово килимче на сърчица? Палавият малчуган е прекалил с игрите и е направил сериозна беля, така че килимът е за смяна?

Детето у дома вече има собствено мнение, нов любим герой, или е тийнейджър и мечтае да превърне детската си стая в младежка с нов свеж и актуален детски килим?

килим за детска стая Домтекс

Толкова много, трудни и различни въпроси, но с един отговор – Домтекс. Ето защо:

  • над 250 дизайна в наличност, повечето специално създадени и налични само в Домтекс
  • изобилие от размери и възможност за всякакви комбинации
  • доказано и безкомпромисно качество, защото всеки клиент заслужава най-доброто
  • антиалергични и антистатични килими – почистването е удоволствие
  • огромна палитра от цветове и стилове
  • експресна и безплатна (при поръчка над 200лв.) доставка

Навярно вече сте си харесали ново килимче. Ако все пак се колебаете, всички килими освен снимки имат и видеоклипчета – вижте ги и направете правилния избор.

Най-важното за Килими за детска стая Домтекс

Килим за детска стая с размери Повече от 20 налични размера – както за мънички и кокетни детски стаи, така и за големи пространства за игра.
Дизайни на килимите за детска стая 3Д, абстрактни, с любими детски герои, геометрични, пъстри, флорални, арт.
Видове килими за детска стая Детски (мокетени и тъкани), модерни (тъкани) и рошави/шаги (тъкани).
Начин на почистване Антистатични и се поддържат чудесно с прахосмукачка. Може и робот (не всички обаче се справят с рошавите килими шаги). Упоритите петна излизат с лекота с препарат за килими.
Цена на доставката Безплатна при поръчка за над 200лв. – 6, 9, 10 или 16лв. за останалите поръчки – крайната цена виждате още преди да приключите поръчката си.
Време за изпълнение на поръчката Започваме веднага след като потвърдим поръчката. Килимчето ще е при вас още на следващия работен ден.
Градове, в които да се видят на живо В нашите магазини в София и Сливен. Може и видео разговор по Viber.
Начин на поръчване Онлайн на kilimi.com, на телефон 0888 641 500 или 0889 627 401, или чрез Фейсбук страницата ни.

Често задавани въпроси

Търся килим с гумирана подложка за детска стая, но не харесвам мокетените килими, защото са много тънки – какво ще ми предложите?

Отговор: Най-вероятно търсите гумиран килим, защото искате той да е неподвижен на пода. Не е нужно да се ограничавате с мокетените килими обаче (защото само те са с гумирана подложка). Разгледайте нашите детски тъкани килими Найс – качеството им е ненадминато. А при необходимост, ще добавим и противоплъзгаща (антислип) подложка (тя просто се поставя под килима), и движението на килимчето по пода ще е невъзможно.

Какви са предимствата на синтетичните килимите за детска стая?

Отговор: Наистина безброй. Цветовете са свежи и актуални. Килимите са антистатични и антиалергични. Ежедневната поддръжка е елементарна с прахосмукачка (или робот), а упоритите петна (лютеница, сок и други) се почистват с лекота с мокра кърпичка (за ръце) и/или препарат за килими. Не на последно място, разбира се, килимите са на достъпни за всеки цени.

Има ли причини да избера мокетен килим (а не тъкан) за детската стая?

Отговор: Магазини Домтекс препоръчват тъканите килими, но несъмнено има и причини, поради които да си закупите детски мокетен килим. Първо, детските килими бързо се надживяват и вие вероятно искате да съобразите покупката със семейния бюджет. Второ, харесали сте си конкретен дизайн и държите на него. Трето, смятате да използвате килимчето само за игра и именно затова качеството не е определящ фактор.