push-to-call
0888 641 500
0889 627 401

Категория

Размер на килима

Ширина на пътеката

Цвят

Промоция

 • До -37% Акрилен килим - Елегант 9852

  Модерен килим – Елегант 9852

  От: 86,00лв.
 • До -39% Модерен килим - Ирис 297 Бежов

  Модерен килим – Ирис 297 Бежов

  От: 42,00лв.
 • До -40% Модерен килим - Ирис 333 Визон

  Модерен килим – Ирис 333 Визон

  От: 42,00лв.
 • До -35% Модерен килим - Ирис 582 Сив/Лилав

  Модерен килим – Ирис 582 Сив/Лилав

  От: 42,00лв.
 • До -32% Модерен килим - Корал 5709 Кафяв

  Модерен килим – Корал 5709 Кафяв

  От: 44,00лв.
 • До -33% Модерен килим - Лора 7417

  Модерен килим – Лора 7417

  От: 63,00лв.
 • До -31% Модерен килим - Сена 1323 Син

  Модерен килим – Сена 1323 Син

  От: 67,00лв.
 • До -31% Модерен килим - Сена 1355 Камел

  Модерен килим – Сена 1355 Камел

  От: 67,00лв. От: 55,00лв.

Промоция

Търсите евтини килими, но не сте склонни на компромис с качеството? Не е и необходимо! Представяме ви промо килими на супер цени!

В магазини Домтекс, и тук онлайн на kilimi.com, всички тъкани килими сa с безупречно качество, почистват се изключително лесно, а цените са достъпни за всеки.

И за да не се чудите, защо цените тук са допълнително намалени, споделяме ви истинските причини:

 • очакваме нова колекция, а за периода на предварителна продажба, килимите са на специални цени
 • някои от размерите ни в серията са се изчерпали, комбинациите са по-трудни, съответно предлагаме възможността на клиентите търсещи единични бройки да се сдобият с още по-евтини килими
 • колекцията е изкарана от производство, актуалните цветове и дизайни са различни, а ние държим да предлагаме най-новото и иновативно на пазара
Специална оферта на килими

Съвети и полезна информация от магазини Домтекс

 • не се подвеждайте по внушителните проценти, които се използват в други онлайн и физически магазини, ние бихме ви посъветвали да се замислите дали цените преди намаление са реалистични, или не
 • когато сравнявате два (или повече) килима, обърнете внимание на детайлите и описанието на продуктите, не само на цените – килимите не са картинки, а се ползват, и точно поради тази причина трябва почистването и прането им да е безпроблемно

Знаете ли, че …

 • килимите и пътеки в промоция не могат да бъдат намерени във всички наши физически магазини – ако желаете да видите някои конкретен продукт на живо, свържете се с нас, за да обсъдим възможностите
 • ако сте в наш магазин, а цената там не отговаря на тази тук, вие може да споделите, а колегите ще направят необходимото, за да си вземете килимчето на най-добрата за вас цена

Най-важното за Промо Килими и Пътеки Домтекс

Изберете от килимите и пътеките в намаление на Домтекс и ще получитеПремиум качество, реална отстъпка и първокласно обслужване. 
Дизайни на килими и пътекиГеометрични, едноцветни, абстрактни, класически, флорални, арт, модерна класика, детски.
Цена на доставкатаБезплатна за поръчки над 200лв. 6, 9, 10 или 16 лв. за килими и пътеки на обща стойност под 200лв. Цената с точност ще видите след като попълните данните си за доставка.
Време за изпълнение на поръчкатаЕдин работен ден. Или два, ако получим поръчката ви в по-късните часове на работния ден. Ако Еконт не извършва ежедневен разнос до вашето населено място – поръчката ви ще бъде доставена на следващия пореден по график ден (след потвърждаване на поръчката).
Градове, в които да се видят на живоСофия и Сливен, само в магазини Домтекс. Понякога обаче количествата са ограничени и може да не се намират в магазина, който искате да посетите. За да не пътувате излишно, свържете се с нас за информация (на 0888 641 500 или 0889 627 401) или поръчайте онлайн (на kilimi.com) – доставяме до всяка точка на страната.

Често задавани въпроси

Безплатната доставка важи ли и за килимите и пътеките на промоция?

Отговор: Разбира се – стига поръчката ви да е над 200лв, доставката е за наша сметка. Когато поръчката не е над 200лв, но е над 90лв – доставката до офис е 9лв а до адрес 16лв. За всички по-малки поръчки под 90лв – фиксираните цени за доставка са: 6лв до офис и 10лв до адрес.

Килимите и пътеките на промоция налични ли са?

Отговор: Да, и поръчките се изпълняват ескпресно.

Килимите и пътеките на промоция имат ли някакви забележки?

Отговор: Не, всички килими и пътеки предлагани в магазини Домтекс са първо качество. В случай, че има някакъв проблем, ние ще вземем необходимите мерки, за да го разрешим.

Каква е причината тези килими и пътеки да са на промоция?

Отговор: Най-често причините са: ексклузивна промоция за определен период от време, последни бройки, в очакване на нова колекция.

Бих искал(а) да върна/заменя килима и пътеката, която закупих от вас?

Отговор: Всички килими могат да се върнат/заменят в рамките на 14 дни и при условие, че са в перфектно състояние. Пътеки изработени по размери на клиента обаче, на основание чл.57, т.3 от ЗЗП, не подлежат на замяна/връщане.