push-to-call

Сливенски килими

Сливенски килими

Сливенски килими

СЛИВЕНСКИ КИЛИМИ – Благодарение на изключителните си и запомнящи дизайни, сливенските килими изумяват с разнообразието си.

По един или друг начин, всеки от нас е имал възможността да се наслади на изключителната красота и качество на сливенските килими. Известни със своите класически вълнени модели, подплатени с прекрасни багри и изключителна плътност, тези килими дълги години радват своите стопани.

Не много известен факт е, че от няколко години сливенски килими вече не се произвеждат в България. Фабриката в Сливен вече не е българска собственост (по настоящем се управлява от голяма турска компания) и съответно приоритетите и са различни, а именно дизайни насочени за американския пазар.

Килимите на Домтекс

В магазини Домтекс обаче, продължаваме завета на сливенските килими, пресъздавайки естествените цветове, мекота и контраст с които са известни.

Благодарение на висококачествените прежди (100% антистатичен термофиксиран полипропилен), нашите килими и пътеки Корона са достъпни и лесни за почистване, връщайки ни обратно към корените ни.

Ако имате нужда от красив и стилен килим (или пътека), който да допълва вашия дом години наред, разгледайте изобилието от нашите предложения онлайн или заповядайте в магизините ни Домтекс в Сливен или София.

В нашите разнообразни сливенски килими можете да откриете всичко, което Вие си представяте. А именно: пъстрота, естетика, красота, класика, модернизъм, мекота и уют за Вашите домове. Килимите ще запълнят помещенията с изискани пастелни цветове. Както и с изящни, богато украсени шарки.

Цветовата им гама е толкова естествена и контрастна, колкото и природата на България. Наситени цветове, сочни зелени, всички нюанси на охра и кафяво, бордо, слива, пастелни и спокойни цветове.

Тип „Сливенски килими“ от Домтекс

Ако имате нужда от красиво и стилно подово покритие, което ще Ви служи много години, разгледайте разнообразието на нашите сливенски килими. Домтекс има офис и шоурум в София и Сливен.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече