push-to-call
0888 641 500
0889 627 401

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има завършеност определено пространство. Килимите придават текстура, топлина и цвят на стаята, но нека бъдем реалисти- в ежедневието ви най-важното е колко меко и уютно се чувстват босите ви изморени крака.

Килимите Шаги са точно това- комбинация от шик, мекота и практичност. Дори ще искате да седите непрекъснато на пода- а защо не и да спите.

Основни качества и предимства на рошавите килими Шаги

1.Уют

Клиентите се решават на покупка още от първото докосване. Ходенето по него може да се сравни с ходене по облак. Ако децата го имат в детската си стая ще сте винаги спокойни, че са на топло и меко.

2.Визия

Никой не може да отрече, че тези килими са доста стилни и модерни. Имат ясно изразено качество и действат като фокусна точка на един съвременен дом. Меки и стилни- със сигурност ще добавят звън към вашия декор.

В магазини Домтекс, имаме разработени следните две колекции:

Opal Shaggy (Опал Шаги) килими и пътеки са:

  • едноцветни – комбинация от стил и практичност позволяваща перфектното им вписване в помещения вече наситени с цветен текстил (пердета и дамаски)
  • дискретни и елегантни – в бежово, кафяво, сиво, визон, а също така и романтично лилаво, морско синьо и ябълково зелено

3D Soft Shaggy (3Д Софт Шаги) килими и пътеки са:

  • свежи и екстравагантни – разработени в абстрактни или геомертични дизайни превръщайки ги в перфектен акцент в помещения с изчистен интериор
  • релефни – превръщащи стандартни бежово, кафяво и сиво в нещо предизвикателно и интересно

Във втората част ще ви убедим, че всъщност трудното почистване на рошавите килими е абсолютен мит- последвайте ни и ще разберете.