push-to-call

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Персийски килими

Персийските килими имат наистина специално място в сърцето на българина

И докато някои наши клиенти задължително търсят промяната, стремят се към модерното, чудят се „купуват ли ги все още тези килими“, други искрено се радват виждайки персийски килими в нашите магазини.

Все пак това са килимите, с които са израснали, на които са създали безброй незабравими изживявания. А и не само.

Тези килими несъмнено грабват и отнасят в друг свят. Със своето величествено и съвършено излъчване, персийските килими акцентират върху детайла и подчертават изтънчения вкус.

персийски килими Домтекс

Без значение от цвета, размера или стила (с или без централна фигура, тежка класика или изчистена визия), в магазини Домтекс ще намерите перфектния за вас персийски килим.

А безупречното му качество ще позволи на вас и вашето семейство да му се радвате дълги години.

И когато следващото поколение се сдобие със свой собствен дом, споменът за чудния персийски килим отново ще го отведе при нас, за да се сдобиете с персийския килим, на който да отгледа децата си.

Най-важното за Персийски Килими Домтекс

Персийски килими размери Над 10 налични размера от 67/150 до 300/400.
Персийски килими дизайни С централна фигура (розетка), с дребни детайли, с бордюр, изчистени, винтидж.
Подходящи за Всички стаи – хол, трапезария, спалня, детска, офис.
Начин на почистване Килимите са антистатични и се почистват с лекота от всички прахосмукачки и роботи.
Цена на доставката Безплатна до офис и адрес за всички поръчки на обща стойност над 200лв. Ако вашата поръчка е по-малка, цената на доставката ще видите след като попълните данните си за доставка.
Време за изпълнение на поръчката Тъй като разполагаме с всички килими на склад, веднага след като потвърдим поръчката ви, ние я предаваме на Еконт за разнос. В най-честия случай, клиентите ни получават поръчка си още на следващия работен ден.
Градове, в които да се видят на живо Сливен, София и онлайн. Всички килими може да покажем и на живо по Viber.
Начин на поръчване Онлайн на kilimi.com, на телефон 0888 641 500 или 0889 627 401, или чрез Фейсбук страницата ни.

Често задавани въпроси

Персийските килими в Сливен ли се произвеждат?

Отговор: Не. Производството в Сливен е преустановено от вече много години. Въпреки че наши колеги умело заблуждават или прикриват реалността, ние вярваме, че качеството е на първо място и именно това ви предлагаме, най-доброто.

Всички персийски килими ли са вълнени?

Отговор: Не. Персийски килими са тъканите килими. Често обаче под персийски килими, хората разбират килими с персийски дизайн. Но дори и тези килими, с дребни детайли, централна фигура (розетка), класическо излъчване, не винаги са вълнени. Напротив, производството на машинни килими (модерни и с класическа визия) е почти изцяло ориентирано към синтетичните килими.

Какви са предимствата на синтетичните персийски килими?

Отговор: Качествените синтетични персийски килими, такива каквито предлагаме в магазини Домтекс, превъзхождат вълнените килими по много показатели. Първо, цените им не са в хиляди и са достъпни за всеки. Второ, няма опасност от поява на молци. Трето, килимите са в пъти по-леки и лесни за обслужване. Четвърто, антиалергични и антистатични са – почистват се с лекота дори и от упорити петна (като от вино), без риск от избелване на цветовете. И не на последно място, дизайните са също толкова красиви и впечатляващи.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече