push-to-call

Категории

Размер

Рошави килими

Показване на 1–12 от 29 резултата

Рошави килими

Рошави килими – новата класика! Понасточщем рошавите килими, наричани още „Шаги“ (shaggy), набират все по-голяма популярност и са изключително търсени. Ние предлагаме за Вас най-доброто, тук и в магазините ни на Домтекс.

Ето какви характеристики и качества имат нашите рошави килими:

  • С косъм до 4 см височина, килимите притежават много добра устойчивост на износване и предоставят изключителен комфорт.
  • Висококачественият полиестер, от който са изработени, притежава както устойчивост на цветовете, така и обем и приятна мекота. Рошавите килими не се произвеждат от естествени материали, поради изключително трудното им почистване и поддържане.
  • Много лесни за поддържане, достатъчно е да ги почистите с прахосмукачка. Клиентите ни потвърждават това и препоръчват рошавите килими на свои познати.

Оригиналните килими „Шаги“ са едноцветни

В същото време, ако Вие обичате да експериментирате с различни цветове, ние можем да Ви предложим избор от две колекции –

Опал Шаги (Opal Shaggy)  и 3Д Софт Шаги (3D Soft Shaggy).

Килимите и пътеките Опал Шаги (Opal Shaggy) са:

  • едноцветни – това прави възможно вписването им в помещения с разноцветни дамаски или завеси. Те са стилни и практични.
  • елегантно дискретни. Изглеждат красиво в цвят: бежов, кафяв, сив, визон, както и в по-ярък цвят – морско син, нежно лилав, ябълково зелен.

Килимите и пътеките Софт Шаги (Soft Shaggy) са:

  • екстравагантни, фигурални. Те са абстрактни и са свеж акцент в помещението. Открояват се чудесно в помещения с изчистен интериор.
  • релефни – Този вид килими превръщат стандартните цветове: сиво, бежово и кафяво в нещо различно и интересно.

Някак от само себе си идва визията, как Вие и семейството Ви харесвате и прекарвате свободното си време седнали на избрания от Вас любим рошав килим, който решите да закупите от нас.

Последни публикации

съвети относно размера на килима

Практични съвети относно размера на килима спрямо стаята

Съвети относно размера на килима В магазини Домтекс ще намерите килими във всички размери – както големи килими, така и мънички и кокетни ки

Вижте повече
Сливенски килими

Сливенски килими

Сливенски килими В нашите разнообразни сливенски килими можете да откриете всичко, което Вие си представяте. А именно: пъстрота, естетика, к

Вижте повече
избора килим

Съчетание на цветове в интериора и избор на килим

Съчетание на цветове в интериора и изборът на правилния килим Днес идеалният килим трябва да съчетава високи стандарти за качество, отлично

Вижте повече

Споделете