Domtex килими push-to-call

Категории

Размер на килима

Рошави килими

Рошави килими

Рошави килими – новата класика! Понастоящем рошавите килими, наричани още „Шаги“ (shaggy), набират все по-голяма популярност и са изключително търсени. Ние предлагаме за Вас най-доброто, тук и в магазините ни на Домтекс.

Ето какви характеристики и качества имат нашите рошави килими:

  • С косъм до 4 см височина, килимите притежават много добра устойчивост на износване и предоставят изключителен комфорт.
  • Висококачественият полиестер, от който са изработени, притежава както устойчивост на цветовете, така и обем и приятна мекота. Рошавите килими не се произвеждат от естествени материали, поради изключително трудното им почистване и поддържане.
  • Много лесни за поддържане, достатъчно е да ги почистите с прахосмукачка. Клиентите ни потвърждават това и препоръчват рошавите килими на свои познати.

Оригиналните килими „Шаги“ са едноцветни

В същото време, ако Вие обичате да експериментирате с различни цветове, ние можем да Ви предложим избор от две колекции –

Опал Шаги (Opal Shaggy)  и 3Д Софт Шаги (3D Soft Shaggy).

Килимите и пътеките Опал Шаги (Opal Shaggy) са:

  • едноцветни – това прави възможно вписването им в помещения с разноцветни дамаски или завеси. Те са стилни и практични.
  • елегантно дискретни. Изглеждат красиво в цвят: бежов, кафяв, сив, визон, както и в по-ярък цвят – морско син, нежно лилав, ябълково зелен.

Килимите и пътеките Софт Шаги (Soft Shaggy) са:

  • екстравагантни, фигурални. Те са абстрактни и са свеж акцент в помещението. Открояват се чудесно в помещения с изчистен интериор.
  • релефни – Този вид килими превръщат стандартните цветове: сиво, бежово и кафяво в нещо различно и интересно.

Някак от само себе си идва визията, как Вие и семейството Ви харесвате и прекарвате свободното си време седнали на избрания от Вас любим рошав килим, който решите да закупите от нас.

Често задавани въпроси

Ако поръчам онлайн днес рошав килим, кога да очаквам доставката му?

Отговор: При направена от Вас онлайн поръчка на рошав килим днес, в рамките на 24 часа ще се свържем с Вас. Ще потвърдим поръчката, преди да започнем да я обработваме. Вашият рошав килим ще бъде изпратен на посочения от Вас адрес на следващия работен ден. Ако във вашия град или местоживеене, Еконт доставя пратките по-рядко, моля проверете графика им на доставка на сайта им.

Как се почистват рошавите килими?

Отговор: Всички рошави килими и пътеки с марка Домтекс са антистатични и следователно се почистват идеално с прахосмукачка. А всички по-сериозни замърсявания се отстраняват с препарат за килими, примерно Vanish Carpet или Astonish Carpet.

Рошавите килими могат ли да се перат?

Отговор: Ако закупите рошав килим от kilimi.com няма да имате никакви затруднения с прането му. Всичките ни килими са истински тъкани килими с перфектно качество. Проблемни за пране за лепените килими, на които лепилото отпуска след изпиране и те започват да се скубят и миришат – ние не предлагаме такива.

Каква е височината на косъма на рошавите килими, които предлагате?

Отговор: Нашите рошави килими шаги са машинно тъкани и с височина на косъма от 40мм – технологично това е най-доброто.

Рошавите килими с гумирана основа ли са? Пързалят ли се?

Отговор: Не, всички рошави килими и пътеки в магазини Домтекс са тъкани както персийските килими. Въпреки че са обемни, килимите и най-вече пътеките шаги са леки – ако искате да ги фиксирате към пода, предлагаме антислип (стоп) подложка.

Възможно ли е да се види на живо избраният онлайн рошав килим, преди да бъде закупен?

Отговор: Разбира се, във всички магазини Домтекс. Ще се радваме да Ви посрещнем. Молим да ни се обадите предварително, за да сме сигурни, че избраният от Вас онлайн рошав килим е наличен в магазина, който искате да посетите.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече

Споделете