Domtex килими push-to-call

Категории

Ширина на пътеката

Класически пътеки

Често задавани въпроси

Предлагате ли безплатна доставка?

Отговор: Да, при поръчки над 130лв. Ако поръчката е по-малка, ценита са следните: 6лв до офис или 10лв до адрес (за поръчки под 70лв), или 5лв до офис и 7лв до адрес (за поръчки над 70лв, но под 130лв).

Правите ли комплекти за спалня?

Отговор: Да. Европейските стандарти са 67/250 + 2бр. 67/150 или 80/250 + 2бр. 80/150, но ако това не ви пасва, просто си харесайте пътека, ширина и поръчайте точната за вас дължина.

Искам пътеката ми да е с гумирана основа, класическите пътеки с такава ли са?

Отговор: Не, класическите пътеки са тъкани и съответно без гума. Ако се опасявате, че пътеката ви ще се движи по пода, поръчайте си и стоп подложка – ние също я предлагаме.

Харесах си пътека – мога ли да я комбинирам с килим?

Отговор: Да. За да проверите наличните размери, копирайте модела на пътеката в търсачката в сайта или се свържете с нас.

Оказа се, че не съм си измерил(а) правилно дължината на пътеката, мога ли да я заменя?

Отговор: Не, всички пътеки изработени по размери на клиента, на основание чл.57, т.3 от ЗЗП, не подлежат на замяна/връщане.


класически пътеки

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече

Споделете