push-to-call

Категории

Размер на килима

Класически килими

Класически килими


Нашите класически килими и пътеки са изработени от полипропилен. Това е материал, който притежава много добри качества и прави килимите ни харесвани и търсени. Дори да са изложени на пряка и силна светлина, цветът на килимите не се променя, те не събират в себе си статично електричество и са устойчиви, не се износват лесно.

Килимите ни се почистват лесно, не задържат мръсотия и не остават петна, поради гладката структура на косъма от полипропилен.

Какъв е дизайнът им? Изцяло класически, с варианти по-едри или по-дребни фигури.

Класически килими онлайн с доставка в цялата страна

Еднакво подхождат както за класически, така и за модерен интериор. Класическият килим е добър избор и е подходящ за всеки дом и помещение.

Всъщност, класическият килим е на мода във всички времена, той притежава издържана красота, изглежда стилно и елегантно. От ключово значение е правилният избор.

Ето няколко съвета, които е добре да бъдат следвани.

  • Пастелните земни тонове на килима ще подчертаят стила и дизайна. Ярките цветове не са подходящи.
  • Между килима и стаята е добре да има симетрия.
  • Материалът, от който е изработен килимът да предлага и цветовете, които да допълват усещането, което желаете да има.

Класическият стил в интериора винаги ще бъде на мода – той въплъщава безупречен вкус, елегантност и издържана красота. Правилният избор на килим тук е от ключово значение, а основните правила са следните:

Предлагаме на Вашето внимание тук и в магазините ни Домтекс нашите колекции:

Сливенски вълнени килими Авишаг:

На всички ни са познати тези чудесни килими. Почти във всеки български дом е имало помещение, застлано с него. Тези, които са изработени от вълна, имат отлично качество и перфектна визия.

Сливенските килими имат дълъг живот, едно и две поколения порастват на тях.

Килими Класик:

Тези килими са подходящи за класически стил обзавеждане на помещение. Те са едновремено топло и меки, съчетали качествата на вълната и акрила.

Килими Корона:

Този вид килими са изработени от полипропилен. Предимставата им са, че могат да бъдат идеално почистени от всякакво замърсяване без проблеми.

Желаем Ви приятно пазаруване!

И вярваме, че сме допринесли за Вашия избор на килим.

Често задавани въпроси

Колко ще ми струва доставката?

Отговор: За всички поръчки над 130лв, доставката е безплатна. Под 70лв е 6лв до офис и 10лв до адрес; а над 70лв (но под 130лв) – 5лв до офис и 7лв до адрес.

Лесно си се поддържат класическите килими?

Отговор: Абсолютно. Всички, които предлагаме са антистатични и антиалергични. Всяка прахосмукачка, както и робот, ще се справят с лекота.

Къде мога да видя килимчето, което съм си харесал(а)?

Отговор: Във всички магазини Домтекс бихме могли да ви представим качеството и дизайна на избраните от вас килими. Ако желаете обаче да сте сигурни, че ще може да си тръгнете с килим директно от физическия ни обект, препоръчително е да се свържете с нас предварително.

Кой е най-големият размер при класическите килими?

Отговор: Най-големият размер е 300/400, а ние имаме страхотно разнообразие – такова, каквото няма да намерите никъде другаде в България.

Продавате ли 100% вълнени класически килими?

Отговор: Такива вече не се произвеждат от няколко години, а всичките ни сливенски вълнени килими отдавна се изчерпаха. Разполагаме обаче с прекрасни колекции, които са синтетични или включващи вълна и са страхотен избор.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече

Споделете