push-to-call

Категории

Размер на килима

Класически килими

Класически килими

Нашите класически килими и пътеки са изработени от полипропилен. Това е материал, който притежава много добри качества и прави килимите ни харесвани и търсени. Дори да са изложени на пряка и силна светлина, цветът на килимите не се променя, те не събират в себе си статично електричество и са устойчиви, не се износват лесно.

Килимите ни се почистват лесно, не задържат мръсотия и не остават петна, поради гладката структура на косъма от полипропилен.

Какъв е дизайнът им? Изцяло класически, с варианти по-едри или по-дребни фигури.

Класически килими онлайн с доставка в цялата страна

Еднакво подхождат както за класически, така и за модерен интериор. Класическият килим е добър избор и е подходящ за всеки дом и помещение.

Всъщност, класическият килим е на мода във всички времена, той притежава издържана красота, изглежда стилно и елегантно. От ключово значение е правилният избор.

Ето няколко съвета, които е добре да бъдат следвани.

  • Пастелните земни тонове на килима ще подчертаят стила и дизайна. Ярките цветове не са подходящи.
  • Между килима и стаята е добре да има симетрия.
  • Материалът, от който е изработен килимът да предлага и цветовете, които да допълват усещането, което желаете да има.

Класическият стил в интериора винаги ще бъде на мода – той въплъщава безупречен вкус, елегантност и издържана красота. Правилният избор на килим тук е от ключово значение, а основните правила са следните:

Предлагаме на Вашето внимание тук и в магазините ни Домтекс нашите колекции:

Сливенски вълнени килими Авишаг:

На всички ни са познати тези чудесни килими. Почти във всеки български дом е имало помещение, застлано с него. Тези, които са изработени от вълна, имат отлично качество и перфектна визия.

Сливенските килими имат дълъг живот, едно и две поколения порастват на тях.

Килими Класик:

Тези килими са подходящи за класически стил обзавеждане на помещение. Те са едновремено топло и меки, съчетали качествата на вълната и акрила.

Килими Корона:

Този вид килими са изработени от полипропилен. Предимставата им са, че могат да бъдат идеално почистени от всякакво замърсяване без проблеми.

Желаем Ви приятно пазаруване!

И вярваме, че сме допринесли за Вашия избор на килим.

Последни публикации

съвети относно размера на килима

Практични съвети относно размера на килима спрямо стаята

Съвети относно размера на килима В магазини Домтекс ще намерите килими във всички размери – както големи килими, така и мънички и кокетни ки

Вижте повече
Сливенски килими

Сливенски килими

Сливенски килими В нашите разнообразни сливенски килими можете да откриете всичко, което Вие си представяте. А именно: пъстрота, естетика, к

Вижте повече
избора килим

Съчетание на цветове в интериора и избор на килим

Съчетание на цветове в интериора и изборът на правилния килим Днес идеалният килим трябва да съчетава високи стандарти за качество, отлично

Вижте повече

Споделете