Domtex килими push-to-call

Категории

Размер на килима

Мокетени килими

Често задавани въпроси

Правите ли безплатна доставка?

Отговор: Да, при поръчка над 130лв – килимчето ви ще бъде до избран от вас офис или адрес безплатно. Ако поръчката обаче е под 130лв, но над 70лв – доставката се таксува 5лв до офис или 7лв до адрес. За най-малките поръчки (под 70лв), услугата е 6лв до офис и 10лв до адрес.

Каква е разликата между мокетените и тъканите килими?

Отговор: Мокетените килими са тънки, с гумирана основа и много евтини, но съв значително по-кратък живот. За сметка на това, тъканите килими са дебели, плътни и здрави.

Мокетените килими винаги ли са гумирани?

Отговор: Да. Важно е да се прави разлика с мокета, където гумата попринцип е рядкост.

Ако си купя мокетен килим, колко години ще мога да го ползваам?

Отговор: Естествено това зависи от начина на ползване. За да гарантирате дълъг живот на килимчето си, трябва да го перете само с хладка вода и препарат за килими, да не го сушите с гърба (основата) към слънцето, и след като измиете пода, да не го поставяте докато все още е влажно.

Мокетените килими перат ли се в пералня?

Отговор: Не е препоръчително, а и зависи от размера на килима. Наши клиенти обаче споделят, че перат в пералнята и нямат проблеми.

Ако килимчето не ми пасне, ще мога ли да го върна/заменя?

Отговор: Да. Когато ни върнете килимчето в състоянието, в което сте го получили, и в рамките на 14 дни (всички детайли може да намерите в общите условия на сайта), ние ще ви възтановим сумата (и изпратим новото).

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече

Споделете