push-to-call

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Евтини килими

Несъмнено има безброй основателни причини да търсите евтини килими

Без значение дали:

  • живеете под наем
  • искате да отдадете апартамент под наем
  • обичате редовно да обновявате и освежавате дома си
  • имате вила, която посещавате рядко, но все пак искате и тя да е уютна и красива
  • търсите килим за натоварено помещение където честата подмяна е задължителна

Евтини килими Домтекс

В kilimi.com и конкретно категория евтини килими, ще намерите повече от 150 дизайна и над 20 различни размера, както и комбинация от размери.

И никой от тях няма да ви разочарова, защото в магазини Домтекс евтини килими не значи евтино качество. Напротив, ние ви познаваме и предлагаме точно това от което имате нужда, за да сте щастливи от покупката си години наред. А именно:

  • антистатични и антиалергични материи – лесни за почистване с прахосмукачка и робот
  • актуални дизайни – вдъхващи живот на цялостния интериор
  • невероятно усещане – провокиращо усмивка при всяка стъпка
  • свежи цветове – чудесно допълващи визията удома

Ако все още не сте си избрали килимче и се нуждаете от съвет или имате въпрос – позвънете на 📞 0888 641 500.

Най-важното за Евтини Килими Домтекс

Евтини килими размери Над 20 налични размера от 60/150 до 280/380.
Евтини килими дизайни Геометрични, абстрактни, флорални, с бордюр.
Подходящи за Всички стаи. Идеалният начин да създадете мечтаната визия с минимален бюджет.
Начин на почистване Изключително лесни за ежедневна поддръжка с прахосмукачка или робот. Перат се по стандартната процедура – с хладка вода, лека струя и препарат за килими. 
Цена на доставката Безплатна (вие избирате дали до офис или адрес), ако поръчката е за над 200лв. По-малките поръчки се доставят за 6, 9, 10 или 16лв., а вие виждате точната цена още преди да приключите поръчката си.
Време за изпълнение на поръчката След като получим поръчката, ще се свържем с вас и ще потвърдим датата на доставка. Нашите клиенти най-често се радват на своето килимче още на следващия работен ден.
Градове, в които да се видят на живо Килимите са налични единствено в магазини Домтекс, в Сливен и София. Ако желаете, може да направим и видео разговор по Viber.
Начин на поръчване Онлайн на kilimi.com, на телефон: 0888 641 500 или 0889 627 401, или чрез Фейсбук страницата ни.

Често задавани въпроси

Евтините килими в магазини Домтекс са все пак една идея по-скъпи от останалите на пазара – защо?

Отговор: В магазини Домтекс качеството е на първо място. Ние вярваме, че килимът трябва да ви усмихва и допълва уюта у дома, без да създава излишни неудобства. Подозрително евтините килими изглеждат красиво на картинка (а дори и на живо), но поддръжка им е кошмарна. Те са изработени от остарели и евтини прежди без антистатични свойства. Такива материали ние не намираме за подходящи в съвремието и точно затова всички килими и пътеки с марка Домтекс са антистатични и се почистват с лекота – както с прахосмукачка, така и с робот.

Защо мокетените килими са значително по-евтини от всички останали?

Отговор: Мокетените килими са с гумирана основа. Именно заради нея, мокетените килими са със значително по-кратък живот. Както всяка гума, с времето тя губи свойствата си и започва да се рони. Ако имате възможност, съветваме ви да заложите на тъканите килими. Те са в пъти по-здрави, а за да не се движат по пода, предлагаме противоплъзгаща подложка, която върши чудеса.

Бюджетът ми е ограничен и се чудя дали да се спра на евтин мокет или килим – какво ще ме посъветвате?

Отговор: Препоръчваме да се насочите към килим. Мокетът е предназначен за цялата площ на стаята (wall-to-wall) и трябва да се залепи за пода. Поддръжката му във времето е много по-трудна (пример: пране може да се извършва само на място), а освен това плащате да покриете части от пода, които никога няма да ползвате. Ако решите да си направите килим от мокет, компрометирате качеството и само няколко пранета по-късно, ще съжалявате за направения избор.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече