push-to-call

Категория

Колекции

Размер на килима

Ширина на пътеката

Килими за хол

Холът несъмнено е стаята, на която отделяме специално внимание

Причините, разбира се, са много и основателни. Всекидневната е мястото, в което семейството се събира и създава най-приятните си и незабравими моменти, заедно.

Тук, всеки обича да релаксира, гледа телевизия или хапва и пийва нещо вкусно и любимо.

И това не е всичко, холът е лицето на дома ни – той посреща гостите ни и изгражда първото впечатление.

килими за хол Домтекс

Ние от магазини Домтекс искаме да допринесем към вашия съвършен дом с красив, практичен и висококачествен килим или килими за хол. Заедно може да изпълним мечтата ви за комфорт и визия, съобразявайки се с предпочитания от вас стил, цвят и размер.

Без значение дали модерните, персийските или шаги килимите са ви фаворит, крачетата ви ще изпитват удоволствие при всяка стъпка. А този от вас натоварен със задачата да почиства вкъщи също ще е доволен от лекотата, с която изпълнява домашните си задължения.

Ето това е един истински рай – доверете ни се и го изживейте.

Най-важното за Килими за хол Домтекс

Килими за хол с размери 20+ налични размера. Няма значение колко голям е вашият хол, ние винаги имаме подходящия размер.
Дизайни на килимите за хол Едноцветни, флорални, абстрактни, геометрични, класически, арт, 3Д, модерна класика.
Видове килими за хол Модерни, персийски, шаги.
Начин на почистване С прахосмукачка. Прането също не е проблем.
Цена на доставката Безплатна (до офис или адрес по ваш избор), ако килимът е на стойност над 200лв. Доставката за по-малките поръчки е 6, 9, 10 или 16лв. – точната цена ще видите когато попълните данните си за доставка.
Време за изпълнение на поръчката Очаквайте Еконт да достави вашата поръчка (до адрес или офис) на следващия работен ден (след потвърждаване на поръчката). Ако се намирате в по-отдалечено населено място, Еконт ще достави вашата пратка съобразно техния график за доставки.
Градове, в които да се видят на живо София и Сливен, в магазини Домтекс. А за да не пътувате излишно, може да проведем и видео разговор по Viber.
Начин на поръчване Онлайн на kilimi.com, на телефон 0888 641 500 или 0889 627 401, или чрез Фейсбук страницата ни.

Често задавани въпроси

Кой е най-големият размер килим за хол?

Отговор: Най-големият модерен килим е с размер 280/380 см, докато при килимите с класическа визия (познати още като персийски килими) размерът е 300/400 см.

Холът ми е много голям и ми трябват два еднакви килима, но с различни размери – в магазини Домтекс възможна ли е такава комбинация?

Отговор: Разбира се. Всички килими се предлагат в серия от размери. Често възможна е и комбинация с пътека с дължина по ваш избор.

Не намирам размера, който търся – правите ли килими по поръчка?

Отговор: Машинно тъканите килими се произвеждат в изключително големи количества и това е причината производството на един или няколко килима (по поръчка) да е невъзможно. Това, обаче, не значи, че ние не може да прекроим един по-голям размер към по-малък. Харесайте си някой модерен/абстрактен дизайн, свържете се с нас на 0888 641 500, и ще обсъдим възможните варианти и съответната цена за изработка.

Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече