Domtex килими push-to-call

Категории

Размер на килима

Модерни килими

Модерният килим е неделима част от интериора

Модерният килим е важен елемент от съвременното обзавеждане на една стая. Това е ключов елемент, който допълва както съвременното звучене на минималистичния стил, така и класическата подредба в интериора, съчетаваща компоненти на функционалност с чисто декоративни акценти. Килимът придава завършеност, обединява цветовата композиция на пространството, внася уют и топлина.

Модерните килими са лесни за почистване и поддръжка. Нашите продукти са произведени от материи, които са антиалергични, антистатични и термостатични. Предлагаме решения за всеки вкус и нужди. При нас ще намерите богат асортимент от килими, които можете да закупите онлайн, както и в магазините ни Домтекс.

Подходящи са за всякакъв вид помещения, предлагаме различни размери, които позволяват да се използват във всички стаи. При по-големи пространства визуално изпълняват и функцията на детайл, който обособява и формира отделен кът, например за хранене или почивка.

Десенът отличава модерния килим

Характерен за модерния килим е десенът. Това включва както цветовото решение, така и формите. Предлагаме едноцветни килими, както и съчетаващи няколко цвята. Отлично се вписват, когато са от една тоналност с цветовата гама на стаята.  Друг вариант е да носят цветовия акцент в интериора. Много предпочитани са геометричните форми като триъгълници, квадрати, кръгове, правоъгълници или многоъгълници. От своя страна килимите в преливащи тонове на един цвят създават неповторима естетическа наслада. Така, ако сте заложили на обзавеждане в монохромен стил, килимът може да съчетае всички тонове в помещението, което ще придаде хармония и завършеност на цялата композиция. Килимът е цветовото решение както за големи пространства, така и за по-малки стаи. Абстрактните десени или тези на цветя внасят модерно звучене и свежест във Вашия дом.

Често задавани въпроси

Искам да поръчам до адрес, колко ще ми струва доставката?

Отговор: Ако поръчката е над 130лв – безплатна. Под 130лв, но над 70лв – 7лв; а под 70лв – 10лв. До офис съответно цените (при същите категории) са: безплатна, 5лв и 6лв.

Харесах си килим, но ми трябва и същия модел пътека – имате ли?

Отговор: Повечето дизайните в магазини Домтекс са налични като килими и пътеки. Най-лесно може да проверите конкретния модел като го копирате в търсачката в сайта или се свържете с нас.

Лесно ли се чистят килимите?

Отговор: Да. Всички килими в kilimi.com са антистатични и няма прохосмукачка, която би се затруднила с тяхното почистване. Ако случайно замърсяването е по-тежко (пример – лютеница), просто използвайте мокра кърпичка или Vanish (или Astonish) за килими и всичко ще излезе.

Модерните килими пързалят ли се по пода?

Отговор: Зависи от размера, защото той определя тежеста на килима. Когате килимите са леки, то те може и да се движат по пода, но и тук проблемът си има решение – предлагаме стоп подложка, която перфектно фиксира килима към пода.

Килимът го купих за подарък, но се оказа, че размерът не е подходящ, може ли да го заменим?

Отговор: Разбира се. След като ни върнете килимчето в перфектно състояние и в рамките на 14 дни (всички детайли може да намерите в общите условия на сайта), ние ще ви изпратим новото.


Последни публикации

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2

Рошави килими Шаги- част 2 Основното притеснение на хората е как ще поддържат рошави килимите Шаги. Никой не зне от къде идва тази погрешна

Вижте повече
Рошавите килими Шаги

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност

Рошавите килими Шаги – мекота, уют, стил и практичност Понякога правилния килим или пътека е точно това, което ви трябва, за да има за

Вижте повече
Почистване на килими

Почистване на килими- съвети и полезна информация

Почистване на килими- съвети и полезна информация Решили сте да купите нов килим? За вас е важно този път да изберете правилния, който да се

Вижте повече

Споделете